Київ, Святошинська, 34, оф.303
Каталог товарів

Біла цегла у вітальні і кухні

Категорії

В сучасний час для обробки приміщення використовуються різні матеріали, в тому числі і білу цеглу. Але варто відзначити, що весь інтер'єр повністю обробляти білою цеглою не варто, краще зробити акцент на обробці однієї зі стін або взагалі якогось окремого елемента. Вітальна кімната часто має у своєму оздобленні камін - цей предмет розкоші спостерігається в кожному третьому будинку. Білоцерківська цегла дозволить облагородити ваш камін і зробити його прикрасою вашого будинку. Віконні отвори, дверні проходи, кути кімнат також можна обробити цим будівельним матеріалом. Контрастна обробка виглядає дуже органічно, для цього буде потрібно придбати не тільки біла цеглу, а й інші її відтінки.

Білу цеглу можна використовувати для обробки не тільки вітальні, також можна окреслити зону прийому їжі або обробити фартух. Подібне розділення буде особливо актуально в квартирах-студіях, до того ж що практично всі новобудови зводяться за даного планування площі. Таким чином, ваша кухонна зона стане оригінальною - зазвичай для відділення зони кухні в квартирах-студіях використовується барна стійка, з білою цеглою ваша кухня знайде величний вигляд. Хромована кухонна техніка буде ідеально виглядати, якщо розташувати її вздовж стіни, повністю декорованої білою цеглою.

Біла декоративна цегла має різноманітну фактуру і може використовуватися для обробки приміщень будь-якого типу і призначення. Стіну з білої цегли можна зафарбувати в будь-який необхідний колір, що ідеально впишеться в загальний інтер'єр, надати наліт старовини або нанести малюнок за бажанням. У квартирах, а також будинках, які облаштовані в таких стилях як лофт, мінімалізм і хай-тек найчастіше можна побачити стіни оброблені білою цеглою. Крім цього цегла прослужить не один рік, і навіть десятиліття зважаючи на свої властивості і високі характеристики міцності, іншими словами, оригінальний дизайн буде радувати ваше око до того моменту, поки не буде потрібно змінювати інтер'єр. Переконайтеся що біла цегла не тільки відмінний матеріал для будівництва, а й хороший декоративний матеріал.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*