Київ, Святошинська, 34, оф.303
Каталог товарів

Пінопласт. Загальні характеристики

Категорії

Пінопласт , широко відомий так само як пінополірістірол, не виділяє шкідливих речовин, як для навколишнього середовища, так і для оточуючих людей, іншими словами є матеріалом екологічним, тобто екологічно чистим. У зв'язку з цими властивостями пінопласт застосовується в сферах адміністративного, промислового і житлового будівництва.
Пінополістирол дозволяє значним чином зменшити енерговитрати, так як виступає і теплоізоляційним матеріалом, дозволяє підтримувати в приміщеннях промислового і житлового призначення необхіднe для обігріву температурe. Як будівельний матеріал пінопласт популярний не тільки через свої теплоізоляційні якості, а також і звукоізоляційні якості.

Пінопласт зображення
Рис.1 Пінопласт

Склад пінопласту, а саме 98 % повітря, який володіє одними з найнижчих показників теплопровідності, пояснює технологічні властивості матеріалу. Такий склад дозволяє «замкнути тепло» всередині повітря, - тепле повітря знаходиться всередині будівлі і не взаємодіє з повітрям зовні приміщення. Зміст газу в складі багато в чому залежить від технології виробництва пінополістиролу, в основі якої лежить полімер, що володіє термопластичними властивостями. Полістирол застосовується в промисловості, оскільки володіє властивостями схожими з пінопластом. Але слід зазначити, що полістирол це ще не пінопласт, він виробляється методом спінювання початкового матеріалу. Водяна пара використовується для обробки спіненого полістиролу, після цього процедура повторюються ще кілька разів. Після подібної обробки пінополістирол вимагає процедури формування, яка проводиться в спеціальному обладнанні з обробкою гарячою парою. У підсумку, матеріал являє собою білий блок, який нарізається відповідно до необхідних замовнику розмірів, товщиною 20, 30, 40, 50, 100мм тощо.


 

Пінопласт купити в Києві Ви можете в нашій компании, перейшовши у відповідний розділ,
або зателефонувавши нам за номером: ☎ (095) 202-26-20
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*